OBZOR.lg.ua

как жить в Луганске

Про «-фобії», гей-паради hate speech'і та порочне коло (суб'єктивна думка одного натурала)

Блоги

Про «-фобії», гей-паради hate speech'і та порочне коло (суб'єктивна думка одного натурала)
19 февраля 2013,  вторник. Последнее обновление в 17:46

«Панове, ви — звіри!» - шепотіла Олена Соловей в «Рабі кохання». Та ми гірші за звірів. Принаймні, представники тваринного світу, на відміну від нас, якщо й цькують собі подібних, то не усвідомлюють своїх дій. А ми? В нас гомофобія, юдофобія, ісламофобія та безліч інших «-фобій» перетворилися на улюблений вид спорту. В нас гучний крик про «підарів» вважається ознакою «чоловічості», а промови про «чурок» та «чоронопиких» демонструють твою приналежність до «наших». (А, якщо й горілку при цьому п'єш, то вже точно «наш»!) І от поважний добродій пише текст на кшталт «Чому я гомофоб», закликаючи усім гомофобам об'єднуватися, або одіозний священник з сусідньої держави пропонує зірвати концерт Мадонни. Далі більше — «православні» й факельні ходи, мітинги, пришелепкуваті законопроекти, побиття учасників гей-парадів тощо, тощо, тощо.

...А ви не замислювалися, що гей-паради, чи публічні виступи на захист меншин, які наші поважні слов'янофіли гордо називають «пропагуванням гомосексуалізму» і викликані усім цим войовничим захистом натуралів? Представники усіх «меншостей», відчуваючи загрозу з боку недружньо налаштовананих «більшостей», розмахуючи різнокольоровими прапорами, виходять на захист своїх прав. В свою чергу, ті самі войовничі натурали, дивлячись на це «неподобство», гучніше кричать про те саме «пропагування». Їх опоненти відповідають новими парадами та громадськими кампаніями. І так по колу. Як у дворових бійках: стінка на стінку.

Я пропоную компромісний варіант. Згадати, що всі ми однакові, в усіх нас однаковий набір кінцівок (в ідеальному варіанті)) та однакового кольору кров та місця на Землі, як не пафосно це звучить, вистачить усім. Дайте жити усім і тоді в «меншостей», яких ніхто не утискатиме пропаде необхідність об'єднуватися в паради, чи займатися іншими видами «пропагування». Вони будуть просто жити. А в «більшостей із їх "активною громадською позицією» нарешті з'явиться ціла купа вільного часу нарешті зробити щось корисне.

Пі.Ес. Передбачаю запитання про мою сексуальну орієнтацію. Відповідаю одразу: на 200% натурал. Просто я керуюся затертим до рівня кліше принципом, «аби людина була нормальна»... та до мене не чиплялася. )))) А тепер можете й мене звинуватити в «пропагуванні гомосексуалізму».